Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 θα γίνει η 5η Συνάντηση αποφοίτων του Ε.Π.Λ. Κορυδαλλού, στο χώρο του σχολείου Σολομού 2-4. Καλούνται όλοι οι απόφοιτοι, να εντείνουν τις προσπάθειες τους διαδικτυακά, με τηλέφωνα κλπ. ώστε να γίνει γνωστή η εκδήλωση σε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους και παλιούς συμμαθητές μας.
Καλώς να (ξανα)βρεθούμε...

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Η Βίκυ Πουταχίδου είπε...


Εξαιρετική ιδέα! Αν και δεν είμαι σίγουρη πόσο εξαιρετική είναι η ιδέα να συναντηθούμε όλοι οι απόφοιτοι μιας 20ετίας και. Ας μου επιτραπεί να έχω τις επιφυλάξεις μου.
Πάντως, με μια ματιά που έριξα στο πρόγραμμα, φαίνεται ότι γίνεται μία σοβαρή προσπάθεια για μία επιτυχημένη βραδιά.
Παρόλα αυτά, επειδή πρόκειται για μία υπερβολικά μεγάλη ομάδα αποφοίτων, αφού μιλάμε για τους απόφοιτους του 1987-2010, θα βοηθούσε τόσο στην αποφυγή συμφόρησης (π.χ στην υποδοχή των αποφοίτων) όσο και στην τήρηση του προγράμματος χρονικά τουλάχιστον (π.χ. ώρα προσεύλευσης, ώρα έναρξης, κτλ), αν τουλάχιστον η ώρα προσέλευσης ήταν σταδιακή και αν το σημείο υποδοχής δεν ήταν ένα.
Δεν γνωρίζω τον ακριβή αριθμό των αποφοίτων που θα παραβρεθούν σε αυτή τη συνάντηση, αλλά υποψιάζομαι ότι θα είναι πολύ μεγάλος και γι΄αυτό, πολύ φοβάμαι πως θα βρούμε απρόοπτα εμπόδια μπροστά μας.
Για την αποφυγή αυτών των εμποδίών, μοιράζομαι τις σκέψεις μου μαζί σας.
Βέβαια η ομάδα συντονισμού είναι εξαιρετικά δυνατή, γνωρίζοντας τον Παντελή της δεκαετίας του 1990 και τις τότε οργανωτικές του δυνατότητες, είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά.
Επίσης, δεν είδα αναφορά σε φωτογράφο και νομίζω η παρουσία του θα ήταν απαραίτητη για να αποθανατήσει τις στιγμές αυτής της πρώτης συνάντησης.
Τέλος, ένα προκαταβολικό ποσό εισόδου τουλάχιστον για όσους κατοικούν εντός της Αθήνας, θα ήταν επίσης απαραίτητο για την όσο το δυνατόν ομαλότερη διεκπεραίωση όλων των εργασιών που πρέπει να γίνουν για να γίνει αυτή η συνάντηση μία πραγματικότητα.
Αν μπορώ να βοηθήσω με κάποιο τρόπο εξ αποστάσεως, ευχαρίστως να το κάνω.

...βίκυ μου όλοι καλοί χωράνε το αν θα αναγνωριστούμε είναι ένα θέμα ας λειτουργήσει το ένστικτο και η φαντασία... εννοείτε οτι θα έχουμε φωτογράφο και video, σαφέστατα και εκτός από τα ποτά που θα ζητήσουμε να φέρουν οι παρευρισκόμενοι, ίσως χρειαστεί να καταβάλουν και ένα πόλυ μικρό ποσό για τα έξοδα εθελοντικά 2-3 ευρώ.. θα εξαρτηθεί από το τη χορηγίες θα βρούμε σε χρήματα και σε χρήσιμο εξοπλισμό...

Η βίκυ αποφοίτησε το 1992 και ζεί στην κύπρο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου