Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 θα γίνει η 5η Συνάντηση αποφοίτων του Ε.Π.Λ. Κορυδαλλού, στο χώρο του σχολείου Σολομού 2-4. Καλούνται όλοι οι απόφοιτοι, να εντείνουν τις προσπάθειες τους διαδικτυακά, με τηλέφωνα κλπ. ώστε να γίνει γνωστή η εκδήλωση σε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους και παλιούς συμμαθητές μας.
Καλώς να (ξανα)βρεθούμε...

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Το κουδούνι χτύπησε για ... δεύτερη φορά. Επόμενο ραντεβού ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012


Για δεύτερη συνεχή χρονιά, πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνάντηση των απόφοιτων του ΕΠΛ Κορυδαλλού. Φέτος με σύμμαχο τον καιρό, η εκδήλωση έγινε στην αυλή, με πολύ κέφι, και πολύ συγκίνηση. Αρκετοί απόφοιτοι ταξίδεψαν για αυτή την βραδιά. Ήρθαν από επαρχία, από νησιά, ακόμα και από την Κύπρο. Το πάρτι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες... και όλοι έδωσαν ραντεβού για το ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012. Από σήμερα λοιπόν, ξεκινούν να βρούνε τρόπους επικοινωνίας με απόφοιτους που δεν έχουν καταφέρει να ενημερωθούν για τις συναντήσεις αυτές... δεδομένου και τις εποχής.. δεν είναι και το πιο εύκολο.. Χρόνο με τον χρόνο όμως.. είναι σίγουρο ότι όλοι θα το θεωρούν δεδομένο.. και έτσι η γνωστοποίηση θα είναι πιο εύκολη..
Οι πρώτες συναντήσεις για την οργάνωση του νέου ραντεβού θα γίνουν αρχές Μαΐου του 2012 και σε αυτές θα κληθούν να συμμετάσχουν όποιοι θέλουν και μπορούν. Στόχος της επιτροπής είναι να συμμετάσχουν τουλάχιστον 2 από κάθε έτος αποφοίτησης.
Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μέσω του facebook, αλλά και σε όσους άφησαν στοιχεία επικοινωνίας στην επιτροπή.
Καλό χειμώνα σε όλους, με υγεία και χαμόγελο..
Καλώς να (ξανα)βρεθούμε!!!!

Από την Οργανωτική Επιτροπή.

2 σχόλια: