Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 θα γίνει η 5η Συνάντηση αποφοίτων του Ε.Π.Λ. Κορυδαλλού, στο χώρο του σχολείου Σολομού 2-4. Καλούνται όλοι οι απόφοιτοι, να εντείνουν τις προσπάθειες τους διαδικτυακά, με τηλέφωνα κλπ. ώστε να γίνει γνωστή η εκδήλωση σε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους και παλιούς συμμαθητές μας.
Καλώς να (ξανα)βρεθούμε...

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Η βραδιά ήταν μαγική..... Νέο ραντεβού 24-9-2011


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Συνάντηση Αποφοίτων ΕΠΛ Κορυδαλλού 1988-2010.
Στην συνάντηση παρευρέθηκαν περίπου 500 απόφοιτοι, που βρέθηκαν μετά από πολλά χρόνια και ήταν σαν να κατέβηκαν πριν λίγο από την τάξη για διάλυμα.
Η απόφαση ομόφωνη: Το ραντεβού θα γίνετε κάθε χρονιά το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου.

Έτσι λοιπόν λοιπόν ξεκινάμε να οργανώσουμε την επόμενη συνάντηση που θα είναι 2 μέρες 24 και 25/9 2011.

Στόχος μας είναι να το μάθουν πολλοί περισσότεροι, να οργανώσουμε εκθέσεις απο απόφοιτους που ασχολούνται με τα εικαστικά και την φωτογραφία, να υπάρξουν ομάδες εθελοντών από κάθε έτος, ώστε να οργανώσουν την δική τους <γωνιά> συνάντησης σε κάποια τάξη του σχολείου, η το δικό τους ξεχωριστό γεγονός παράλληλα, ακόμα και η διοργάνωση παιδικού πάρτι για τα παιδιά των αποφοίτων .

Ο χρόνος πλέον πολύς αλλά και η οργανωτική ομάδα πολυπληθέστερη (φανταζόμαστε), ωστε να επεξεργαστούμε όλες τις ιδέες και προτάσεις.

Γιαυτό περιμένουμε τις σκέψεις σας στο γνωστό email eplkorydallou@gmail.com, τις οποίες θα δημοσιοποιούμε στο blogs για διάλογο.

Η πρώτες συναντήσεις με όσους δηλώσουν συμμετοχή στην οργανωτική ομάδα θα γίνουν το Πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Καλό χειμώνα σε όλους

3 σχόλια: