Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 θα γίνει η 5η Συνάντηση αποφοίτων του Ε.Π.Λ. Κορυδαλλού, στο χώρο του σχολείου Σολομού 2-4. Καλούνται όλοι οι απόφοιτοι, να εντείνουν τις προσπάθειες τους διαδικτυακά, με τηλέφωνα κλπ. ώστε να γίνει γνωστή η εκδήλωση σε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους και παλιούς συμμαθητές μας.
Καλώς να (ξανα)βρεθούμε...

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011

2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Ε.Π.Λ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011


Φίλες και φίλοι, παλιοί συμμαθητές όλων των εποχών.

Η μέρα για την δεύτερη συνάντηση μας πλησιάζει. Με βάση τις περσινές μας αποφάσεις θα συναντηθούμε ξανά το ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.
Μετά την συνάντηση που είχαμε πριν δέκα μέρες με την ομάδα πρωτοβουλίας (στην οποία συμμετέχουν όποιοι απόφοιτοι το θελήσουν), προτείνουμε τα εξής:

1.Και φέτος η συνάντηση να έχει διάρκεια 1 μέρα. (και όχι 2 όπως είχαμε σκεφτεί).
2.Να καλέσουμε όλους τους απόφοιτους να καταθέσουν προτάσεις, για το περιεχόμενο της
εκδήλωσης, (καλλιτεχνικό πρόγραμμα, τρόπος αναγνώρισης και υποδοχής, η ότι άλλο θα
σκεφτεί ο καθένας με τους εξείς τρόπους επικοινωνίας
Α) email στο eplkorydallou@gmail.com
B) Μήνυμα στο facebook προσωπικά σε εμένα,
Γ) Στον τοίχο της σελίδας μας στο facebook,
Δ) τηλεφωνικά με εμένα στο 6944149240.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΙΩΤΙΣΣΕΣ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΕΠΟΧΩΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Καλώς να (ξανα) βρεθούμε!!!!

Παντελής Πασπαλάς

2 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ '90-'92-94. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ...Η ΠΑΡΕΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ,ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ,ΧΟΡΕΥΤΕΣ,ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΤΩΝ...ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ" ΤΟΥ Ε.Π.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και γω θα ειμαι εκεί..θα χαρώ να συμμετάσχω σε οποιαδήποτε εκδήλωση θα ομορφύνει τη μέρα μας!! είμαι στη διάθεση σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή